Recovery Sunday™

RECOVERY SUNDAY 

Välkommen till ditt bokade EVENT  
via Body Mind Fusion 
med kärlek RECOVERY SUNDAY

[SÖNDAGEN DEN 4 JUNI 18.30 -20:30]

tack för din anmälanoch varmt välkommenhär hittar du lite pratisk information

MER INFO OCH HUR DU BOKAR...

VAD DU HAR PÅ DIG & MED DIG


Mjuka kläder som tillåter rörelse, vi är barfota i Soma Move och Soma Mind, kanske en varm tröja och sockar till avslappning. För dig som vill ha det extra mörkt under Yoga Nidra rekommenderar vi att du tar med dig en liten sjal eller liknande att lägga över ögonen.
Vi har mattor och filtar men självklart är du välkommen att ta med din egen yogamatta om du önskar.

Dörrarna öppnar 16.30 

RECOVERY SUNDAY - MOVE&MIND 


HETTA || Move
SomaMove med Lisen

Mjukt flöde där du utforskar rörelse och bygger upp hetta. Du arbetar med kroppen som motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster där fokus är att arbeta med kroppen som en enhet.


STILLA || Mind 

SomaMind och YogaNidra med Madeleine 

i vår avslutande i Mind skapas förutsättning för ett lugnt och fokuserat inre. Känslan är stilla, tillbakadragande och lugn. Du sitter och ligger på mattan i utvalda positioner och avslutar sessionen med en lång skön NidraYoga. Du får tid att känna och att fokusera bara på dig själv på ett helt nytt sätt. Som att landa en stund i frihet och varande.

somamove-lisenrydmark-copyright

OM YOGANIDRA & SANKALPA


I den del av Recovery Sunday där vi utövar yoganidra kommer vi att använda ”Sankalpa” som ibland översätts till intention.
’San’ syftar till högsta sanning, och ’kalpa’ betyder löfte. Så det blir fritt översatt, ett löfte av djupaste och högsta sanning för att stötta oss. Sankalpa kan också ses som ett sinnestillstånd av klarhet, fokus, riktning, meningsfullhet och energi. Som att så ett frö i vårt undermedvetna…

HITTA TILL YOGA NU 

Recovery Sunday kommer denna söndag gästa YOGA NU som ligger i Finntorp i Nacka i Stockholm. 


ADRESS 

Yoga Nu i Nacka

Finntorpsvägen 5A,
Finntorp Centrum,
131 46, NACKA