Träna

BODY MIND FUSION

upplevelser som omfamnar kropp, sinne & själ

Vill du uppleva och träna rörelse och stillhet förenat och med intentionen att omfamna kropp, sinne och själ i utvalda klasser och sessioner? Kika på Body Mind Fuions utbud - du kan delta på Body Mind Fusions event och retreats eller boka för privat grupp eller ditt företag. BodyMindFusion erbjuder Yoga Nidra, klassisk Yoga, Soma Mind, Soma Move och specialdesignade klasser som exempelvis Internal Flight , Recovery Sunday och Move & Mind.

Internal-flight-with-body-mind-fusion

Internal Flight

Close your eays and look deep within

 

Pratyahara, skulle kunna översättas till "borttagande av sinnen. Det är en metod som vi använder oss av för att enklare förflytta oss från utsidan till insidan i yogasessioner.

 

Dölj dina ögon med en ögonbindel.

 I den här sessionen döljer vi våra ögon och därmed synen med en ögonbindel. Det är en sak att blunda under en session, men det är en helt annan att verkligen avstå från möjligheten att öppna ögonen.

 

Iternal Flight med Body Mind Fusion

Vi kryddar upplevelsen och ger fördjupad möjlighet att

förstärka våra andra sinnen med subtila hjälpmedel som doft och atmosfärisk musik.


Läs mer om Pratyahara och Iternal Flight här...

Välkommen

Soma Move® - Holistisk Fysträning


"Ett holistiskt sätt att träna som är atletiskt och samtidigt mjukt, så beskrivs Soma Move allra bäst"


Vill du träna kondition, uthållighet styrka, explosivitet, stabilitet, rörlighet och koordination - allt på en och samma gång? Då tycker vi att du ska välja SomaMove® med Body Mind Fusion.

 
SomaMove® är ett holistiskt sätt att träna som är atletiskt och samtidigt mjukt. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster där fokus är att arbeta med kroppen som en enhet.

 

Alla träningsbara aspekter förenade
Inom SomaMove® arbetar vi med något vi kallar “en möjlighet”, det är alla de träningsbara aspekterna förenade. Med träningsbar aspekt avser vi kondition, uthållighet styrka, explosivitet, stabilitet, rörlighet och koordination. Vi segregerar dem aldrig utan låter dem fylla kroppen som en möjlighet.

 

Andetaget leder rörelsen 

Mjukt och kraftfullt på en och samma gång

I Soma Move är det andetaget som leder rörelsen, vi är barfota på en yogamatta, golvet eller en mjuk skön gräsmatta eller sammetslen sandstrand...


Välkommen

Soma MIND® - FUNKTIONELL STILLHET

Internal-flight-with-body-mind-fusion

 Funktionell Stillhet

Soma Mind ® beskrivs bäst som en holistisk stretchklass eller en fri variant av yinyoga. När du vill ha och behöver balans mellan aktivitet och vila, prestation och återhämtning, görande och varande rekommenderar vi SomaMind med Body Mind Fusion

 

"Ibland händer det mest när du gör minst...

SomaMind® ger dig möjligheten att nå en ny nivå av funktionell stillhet. Genom SomaMind® kan vi på ett koncentrerat sätt nå centrering genom andning och att tydligt befinna oss i kroppens bindvävssträckningar.


KÄNSLAN -  Stilla, tillbakadragande och lugn

Att utöva SomaMind® kommer samtidigt ge dig ett lugnt och fokuserat inre. Känslan är stilla, tillbakadragande och lugn. Du sitter och ligger på mattan i utvalda positioner, du genomgår en BodyScan och passet avslutas med en mycket skön och prestigelös meditation.Du får tid att känna och att fokusera bara  på dig själv på ett helt nytt sätt. Som att landa en stund i frihet och varande.


SKÖN ÅTERHÄMTNING

Mjukt och kraftfullt på en och samma gång

Resultatet blir en omedelbar skön känsla i kroppen och inte minst mentalt och känslomässigt. Du får en upplevelse av återhämtning, både kroppsligt och mentalt.

Passar dig som vill ha en balans mellan aktivitet och vila, prestation och återhämtning, görande och varande.

Perfekt i hop med SomaMove®

 

Välkommen

Yoga Nidra

”Djup guidad avslappning med Body Mind Fusions Yoga Nidra"


 

Yoga Nidra med Body Mind FusionYoga Nidra med Body Mind Fusion kan göras som enskild klass eller session men även  i kombination  och ofta som avslutande med andra upplevelser.

Välkommen